Ervaringen van clienten

Ervaringen van clienten

  • Wetenschappelijk onderbouwde expertises met adviezen
  • Activerende begeleidingen naar werkhervatting
  • Cursussen rondom ziekteverzuim

De heer E. juni 2017 – brughoektumor, tinnitus en hyperacusis

Na mijn operatie aan een brughoektumor in het hoofd is helaas de tinnitus en de hyperacusis niet verdwenen. Door de vele goede gesprekken en trainingen met mijn begeleider kan ik nu weer redelijk functioneren. Vanaf het eerste moment heeft hij me gemotiveerd en gestimuleerd om je gewoon geen patiënt te voelen maar te de dealen met

Lees verder..

Mevrouw Z. januari 2017 – energietekort en moeite met de opbouw van werkzaamheden

In oktober 2015 heb ik een TIA gehad. Ik had lange tijd weinig energie en de energie die ik had gebruikte ik om mijn werkuren op te bouwen. De bedrijfsarts heeft mij de Werkgeheugentraining aangeraden. In het begin was ik sceptisch over deze training en vroeg me af of deze training echt zou kunnen bijdragen

Lees verder..

De heer S.F. oktober 2016 – cognitieve klachten

Ik heb de begeleiding als erg prettig ervaren. Het begin van het traject is voor mij echt een kentering geweest.

Lees verder..

Mevrouw N.B. september 2016 – stressklachten door werk en diverse life events

Een fijne, persoonlijke ondersteuning, met veel ruimte en aandacht voor mijn verhaal. En er wordt tijd genomen voor de geleidelijke opbouw van het hervatten van mijn werkzaamheden. Vooral de adviezen, zowel op persoonlijk vlak als werkgerelateerd, hebben mij geholpen de draad weer op te pakken. En te accepteren dat er grenzen zijn.

Lees verder..

De heer W.S. mei 2016 – depressief

Weg van de pijn, terug naar mijn kracht…Het was al zo heftig om toe te geven dat ik depressief was, en dan ook nog therapie. Onverwacht  logenstrafte de therapeut van Condite mijn vooringenomenheid. Veel eerder had ik om hulp moeten vragen, want ik maak grote stappen terug naar waar ik wil zijn en vermoedelijk verder.

Lees verder..

De heer R.B. februari 2016 – concentratie- en geheugenproblemen

29 juni 2015 stap ik om 06.00 op mijn motorfiets om naar mijn werk te rijden. Als ik om 11.00 uur in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda wakker wordt heb ik geen idee hoe ik daar ben gekomen. De zuster weten me te vertellen dat ik met 100 km/uur achter op een bus ben

Lees verder..

Mevrouw M.W. februari 2016 – concentratieproblemen

Na een val van de fiets met hersenletsel als gevolg, verliep mijn herstel zeer langzaam. Met name concentratieproblemen maakten dat terugkeer naar werk stagneerde. De combinatie werkgeheugentraining en coaching heeft gezorgd om gedurende langere tijd te kunnen focussen en dat concentratie toenam en ik goed inzicht kreeg in planning van een voor mij gezonde afwisseling

Lees verder..

Mevrouw R.v.H. januari 2016 – schouder/nekklachten

De begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb veel tips en oefeningen ontvangen van de begeleider en daar kon ik goed mee aan de slag. Mijn klachten zijn een stuk verminderd en ik ben inmiddels weer hele dagen aan het werk. Ook prettig is de samenwerking op de sportschool waar de begeleider van

Lees verder..

Mevrouw R.S. september 2015 – pijnklachten

Na 1,5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, kwam daar Condite! Het intakegesprek voelde bijna als thuiskomen. De vragen waren zeer gericht, het was duidelijk dat men wist waar het over ging. Voor mij een verademing… na steeds maar gehoord te hebben dat ik niet genoeg mijn best deed. Tot op

Lees verder..

Mevrouw M.W. juni 2015 – cognitieve klachten na kanker

Zojuist heb ik de werkgeheugentraining van Condite afgesloten. Deze werd mij door mijn werkgever aangeboden omdat ik na een ernstige ziekte met veel chemobehandelingen en beenmergtransplantatie niet goed meer terug in mijn werk kwam. De eerste paar dagen vond ik het vreselijk, ik werd gewoon letterlijk misselijk van de oefeningen die ik moest doen en

Lees verder..

Mevrouw L.J. mei 2015 – pijnklachten i.v.m. hernia

Nadat ik een jaar lang in de ziektewet heb gezeten, kreeg ik van het UWV een uitnodiging voor een gesprek. Ik wou maar al te graag weer aan het werk, maar de pijnklachten ten gevolge van een dubbele hernia bleven. Hierdoor had ik het emotioneel erg zwaar. De arts heeft me voorgesteld dat een psycholoog

Lees verder..

Mevrouw P.W. mei 2015 – geheugenproblemen na ongeval

Na een auto-ongeluk bleek mijn geheugen steeds slechter te worden. Eerst merk je dat niet, want dan ben je blij als je dag door komt. Pas als het fysiek beter gaat, kom je daar achter. Ik werd gewezen op een Werkgeheugentrainingstraject dat door Condite werd aangeboden en ben daar mee gestart in februari 2015. Na

Lees verder..

Mevrouw L.V. mei 2015 – vermoeidheid, nekklachten, hoofdpijn

Na een fietsongeluk in oktober 2012 met hersenletsel als gevolg, verliep mijn herstel langzaam. Met name klachten van ernstige vermoeidheid, nekklachten, hoofdpijn en prikkelintolerantie droegen er aan bij dat mijn functioneren lange tijd fors beperkt was. Gedurende een jaar revalidatie heb ik veel geleerd, maar mijn belastbaarheid ging maar met hele kleine stapjes vooruit. De

Lees verder..

Mevrouw C.P. mei 2015 – nekklachten

Na maanden tobben na een nekblessure was ik onzeker over het feit of ik wel op de goede weg was. Via mijn verzuimverzekering werd mij de hulp van Condite aangeboden. Na een uitgebreide evaluatie middels vragenlijsten, gesprekken en onderzoek, volgde een aangepast en uitgebreid trainingsschema en werd meegedacht over het opnieuw invullen van een te

Lees verder..

Mevrouw I.H. maart 2015 – concentratieproblemen en nekklachten

Op 4 juli 2012 heb ik een auto ongeluk gehad nabij mijn werk. Ik reed op een voorrangsweg (80 km) en er stond zo’n 500 meter verderop een auto achter de haaientanden te wachten om over te steken. Ter hoogte van de auto, reed deze de voorrangsweg op, met het gevolg dat onze beide auto’s

Lees verder..

Mevrouw S.O. februari 2015 – concentratieproblemen en gebrek aan energie

Omdat ik in zowel mijn werk- als privéleven werd belemmerd door cognitieve klachten (concentratieproblemen) en energietekort na een ongeval, werd de werkgeheugentraining geadviseerd. Mijn ervaring met Condite is een goede en adequate begeleiding, passend bij mijn hulpvraag. Ik voerde de training uit naast mijn fulltime baan, wat pittig is, maar zeker niet onmogelijk. Het was fijn

Lees verder..

De heer M.M. januari 2015

Het was erg goed en goed georganiseerd. Mooie mix van begeleiden en aanzetten om het herstel ter hand te nemen, met genoeg checkpoints. Erg blij! Mocht u na het lezen van deze ervaring het verhaal van de heer M.M. persoonlijk willen horen, dan kan dat. Stuur een mail naar info@condite.nl en wij brengen u in contact met

Lees verder..

Mevrouw A.M. oktober 2014

Ik ben erg tevreden en heb er veel aan gehad. Ik had dit niet alleen gekund. Het is fijn dat iemand op een hele positieve manier meekijkt. De behandelaar is erg positief!

Lees verder..

Mevrouw M.V. september 2014 – concentratie- en geheugenproblemen

Van het traject heb ik geleerd me weer beter te concentreren en meer op mijn geheugen te vertrouwen. Ik ben erg tevreden, ik ben enorm gegroeid en kan mijn werkzaamheden gaan oppakken.  

Lees verder..

Mevrouw D.P. augustus 2014 – concentratie-, geheugenproblemen en vermoeidheid

Vanwege de gevolgen van de (behandeling van ) borstkanker en de daarbij behorende medicatie, is mijn concentratievermogen en met name korte termijn geheugen erg achteruit gegaan. Zodanig, dat ik op een punt was beland dat ik mij afvroeg of ik mijn werk als advocaat nog wel kon blijven voortzetten. De werkgeheugentraining van Condite en de

Lees verder..

De heer O.V. januari 2014 – vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen

Als gevolg van een fietsongeluk kampte ik al ruim drie jaar met cognitieve problemen. Vermoeidheid, concentratie- en geheugenproblemen, hoofdpijn en andere klachten. Na verschillende behandelingen ben ik terechtgekomen bij Condite. Ik heb zeer veel gehad aan de ondersteuning van Condite. Erg positief vind ik de resultaatgerichte aanpak. Mij niet laten beperken door de klachten, maar

Lees verder..

Mevrouw M.R. november 2013 – pijnklachten, concentratie- en geheugenproblemen

Na een heftig ongeluk dacht ik dat ik nooit meer als freelancer aan het werk zou kunnen. Met de begeleiding van Condite is dat helemaal goed gekomen. Mijn pijnklachten zijn zeer sterk afgenomen en mijn concentratievermogen is sterk verbeterd. Daarnaast heb ik het vertrouwen dat mijn geheugen op korte termijn weer op een goed niveau

Lees verder..

De heer R.V. september 2013 – concentratieproblemen na hersenoperaties

Na een aantal zware hersenoperaties merkte ik op mijn werk dat ik moeite begon te krijgen met concentratie en secuur werken. Omdat dit geleidelijk is gebeurd heb ik dat lange tijd niet gemerkt. Pas toen ik op een zwaar project terecht kwam, merkte ik dat er toch wat was veranderd/verminderd qua concentratie/netheid. Ik heb daarna

Lees verder..

Mevrouw J.G. april 2013 – concentratieproblemen na kanker

Ik ben 36 jaar en werk als apothekersassistente in een stadsapotheek. Ik heb in oktober 2011 te horen gekregen dat ik borstkanker heb. En dan ook echt de hoofdprijs, zes keer chemo, amputatie borst en bestraling. De dagen en weken van verder onderzoek gingen voorbij en voor ik het wist, na twee weken, lag ik

Lees verder..

De heer A.B. maart 2013 – concentratie- en geheugenproblemen na ongeval

Ik heb na een verkeersongeval (auto reed me aan en ik kwam in het water op zijn kop terecht met mijn auto) verschillende klachten opgelopen welke zwaar onderschat zijn door mijzelf en mijn omgeving. Al snel werd er gewerkt aan fysieke klachten door een fysiotherapeut en aan mijn herbelevingen door een psycholoog. Doordat ik ook

Lees verder..

Mevrouw M.T. januari 2013 – concentratieproblemen

Op mijn werk had ik last van concentratieproblemen en had ik veel moeite mijn werk goed uit te voeren. Taken die veel concentratie vereisen kon ik niet lang en goed volhouden. Op advies van Condite heb ik daarom de werkgeheugentraining van Cogmed gevolgd. De training kost zo’n 45 minuten per dag. In het begin is

Lees verder..

De heer M.F. juli 2012 – vermoeidheid en concentratieproblemen

Na een zware val kon ik met diverse concentratie en vermoeidheidsklachten mijn werk als projectleider in de ICT niet meer doen, en ben ik dus arbeidsongeschikt geraakt. Na een eerste begeleidingstraject zonder resultaat ben ik terechtgekomen bij Condite. Vanaf het begin voelde de aanpak goed. Er was sprake van structuur, doelen, metingen, een planning en

Lees verder..

De heer A. van D. juli 2012 – gewrichtsklachten

Al jarenlang kamp ik met gewrichtsklachten, in het begin verzet je jezelf er hevig tegen, je gebruikt zoveel pijnstillers. Je probeert wekenlang niks te doen, dus totaal niet te bewegen. Nadat je merkt dat dat niet helpt ga je toch maar alles maximaal doen met als gevolg dat je klachten nog vele malen erger worden.

Lees verder..

De heer P.S. juni 2012 – vermoeidheid: syndroom van Gilbert

Een paar jaar geleden had ik last van aanhoudende vermoeidheidsklachten en na medisch onderzoek bleek dat ik het syndroom van Gilbert heb, wat inhoud dat ik van tijd tot tijd last heb van ernstige vermoeidheid. Het plezier in het uitvoeren van mijn werk was sterk gedaald en ik maakte mij ernstig zorgen over mijn verdere

Lees verder..

Mevrouw H.G. december 2011- RSI klacht in elleboog

Pas afgestudeerd en dan aan het werk: dat verliep bij mij niet zo soepel als gehoopt. Een RSI klacht die zich in mijn elleboog had geconcentreerd verergerde tijdens mijn eerste baan, zodanig dat ik mijn werk een aantal maanden heb moeten neerleggen na veel vallen en opstaan. Na lang geworsteld te hebben met mijn klacht

Lees verder..

Mevrouw M.V. juni 2011 – rouwklachten

Na zeer heftige aaneengesloten jaren waarin ik een zus en zwager verloor, bij mijzelf borstkanker was ontdekt, en toen ook nog mijn man is overleden, kwam ik in een zeer diep dal terecht. Ik kwam in contact met Condite en had vanaf het eerste gesprek een goed gevoel. Het is geen gemakkelijke periode geweest, omdat

Lees verder..

Mevrouw A.B. april 2011

Na een half jaar ziek thuis te hebben gezeten, werd ik door mijn uitkeringsverstrekker aangemeld bij Condite. De psycholoog van Condite kwam aan huis. Bij de intake won de psycholoog van Condite ook informatie in bij mijn huisarts en specialist. Hij leerde mij allereerst  anders aan te kijken tegen mijn ziekte. De rust die ik nam bij mijn klachten, maakte

Lees verder..