De heer A. van D. juli 2012 – gewrichtsklachten

De heer A. van D. juli 2012 – gewrichtsklachten

Wetenschappelijk onderbouwde expertises met adviezen Activerende begeleidingen naar werkhervatting Cursussen rondom ziekteverzuim

De heer A. van D. juli 2012 – gewrichtsklachten

Al jarenlang kamp ik met gewrichtsklachten, in het begin verzet je jezelf er hevig tegen, je gebruikt zoveel pijnstillers. Je probeert wekenlang niks te doen, dus totaal niet te bewegen. Nadat je merkt dat dat niet helpt ga je toch maar alles maximaal doen met als gevolg dat je klachten nog vele malen erger worden. Daarna weet je het niet meer, niks helpt. Gelukkig bracht mijn werkgever mij in contact met Condite. De mevrouw die mij 3 maanden lang heeft geholpen, zorgde ervoor dat ik mijn gewrichtspijnen door mijn gehele lichaam leerde te accepteren en een tussenweg te vinden tussen het niets doen en juist alles maximaal te doen m.b.v. de salami techniek.

Nu kan ik weer gedoseerd fietsen en zwemmen maar vooral loop ik standaard iedere dag minimaal een half uur waardoor ik merk dat mijn rug in ieder geval afgezien van de pijn wat minder kwetsbaar aanvoelt. Ik ga er weer tegenaan dankzij Condite, ja zelfs met pijn door mijn gehele lichaam.