Disclaimer

Disclaimer

  • Wetenschappelijk onderbouwde expertises met adviezen
  • Activerende begeleidingen naar werkhervatting
  • Cursussen rondom ziekteverzuim

Disclaimer

Bij Condite zijn we blij met uw belangstelling voor onze diensten en uw bezoek aan onze website.

Bij Condite proberen we u zoveel mogelijk controle over uw persoonlijke informatie te geven en voor ons is het belangrijk dat u zich veilig voelt als u onze website bezoekt. Het komt echter voor dat wij informatie van u nodig hebben. Alle persoonlijke informatie die u aan ons geeft (inclusief uw e-mailadres) wordt op de volgende manier gebruikt:

Als u persoonlijke informatie geeft om informatie van ons te ontvangen, verzamelen en bewaren wij deze informatie in een database die voor marketingdoeleinden wordt gebruikt. Op die manier kunnen wij u de gewenste informatie leveren.

Als u de website van Condite bezoekt, wordt er informatie opgeslagen dat u de website hebt bezocht. Hierdoor weten we hoeveel bezoekers we hebben en welke onderdelen van de website het meest worden bezocht. Bovendien kunnen we u specifieker en meer relevant informeren als u onze website bezoekt.

De verzamelde en bewaarde informatie over u verkopen of delen wij op geen enkele manier met derden.

Onze website kan links naar andere websites dan die van Condite bevatten. Condite is niet verantwoordelijk voor het omgaan met persoonlijke informatie op deze websites.

De informatie op deze website kan technische of typografische fouten bevatten. De informatie op de website kan zonder waarschuwing worden gewijzigd. Eventuele genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en behoort toe aan Condite.

De informatie op deze website, inclusief tekst, beelden en geluid, mag niet worden gereproduceerd, gewijzigd, gekopieerd of in welke vorm dan ook worden bewaard. Het aanpassen van de inhoud van deze website is niet toegestaan. Overtredingen worden gestraft.

Handelsmerken

Het is niet toegestaan om het handelsmerk Condite op papier, digitaal of anders te gebruiken.