Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer A.D.

Al jarenlang kamp ik met gewrichtsklachten, in het begin verzet je jezelf er hevig tegen, je gebruikt zoveel pijnstillers. Je probeert wekenlang niks te doen, dus totaal niet te bewegen. Nadat je merkt dat dat niet helpt ga je toch maar alles maximaal doen met als gevolg dat je klachten nog vele malen erger worden. Daarna weet je het niet meer, niks helpt. Gelukkig bracht mijn werkgever mij in contact met Condite. De mevrouw die mij 3 maanden lang heeft geholpen, zorgde ervoor dat ik mijn gewrichtspijnen door mijn gehele lichaam leerde te accepteren en een tussenweg te vinden tussen het niets doen en juist alles maximaal te doen m.b.v. de salami techniek.

Nu kan ik weer gedoseerd fietsen en zwemmen maar vooral loop ik standaard iedere dag minimaal een half uur waardoor ik merk dat mijn rug in ieder geval afgezien van de pijn wat minder kwetsbaar aanvoelt. Ik ga er weer tegenaan dankzij Condite, ja zelfs met pijn door mijn gehele lichaam.