Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer B.B.

Door mijn klachten vanuit Post Covid en mijn behoefte hier actief iets aan te doen, kwam ik Condite op internet tegen bij mijn zoektocht naar mogelijkheden om concentratie en geheugen te trainen. De toegewezen psycholoog heeft een doelgerichte, pragmatische behandeling uitgevoerd die telkens werd geoptimaliseerd op basis van de resultaten. Dit gaf een heel betrokken gevoel en maakte de behandeling prettig ondanks de absoluut niet prettige oorzaak. Naast mijn concentratie en geheugen uitdagingen zijn ook onderliggende trauma's van Post Covid en Corona besmetting behandeld middels EMDR nieuwe versie. Hiervan heb ik, en mijn omgeving, nu dagelijks profijt. Ik ben erg blij met het resultaat wat we gezamenlijk hebben bereikt en het geeft me weer vertrouwen dat ik weer verder kan en de ongemakken van Post Covid een plekje heb kunnen in mijn nieuwe versie 2.0. Hartelijk dank Condite.

Ik heb het traject als erg fijn maar ook vermoeiend ervaren. Maar de aandacht van de begeleider voor al deze facetten heb ik als erg fijn ervaren. De open communicatie vond ik doeltreffend. Ik had een goede klik met de begeleider, wat natuurlijk ook positief meewerkt. De behandelsessie thuis vind ik een erg groot voordeel.