Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer M.F.

Na een zware val kon ik met diverse concentratie en vermoeidheidsklachten mijn werk als projectleider in de ICT niet meer doen, en ben ik dus arbeidsongeschikt geraakt. Na een eerste begeleidingstraject zonder resultaat ben ik terechtgekomen bij Condite.

Vanaf het begin voelde de aanpak goed. Er was sprake van structuur, doelen, metingen, een planning en een goede onderbouwing. Ik ben niet medisch onderlegd en niet in staat om de onderbouwing te beoordelen, maar het klonk in ieder geval logisch. Er werd een plan van aanpak opgesteld en de bijhorende acties afgesproken.

De aanpak bleek de juiste te zijn: stapsgewijs en met soms onverwachte stappen is een prima resultaat gehaald. Na ruim 6 maanden ben ik weer aan het werk, iets wat daarvoor bijna onmogelijk leek. Door vast te houden aan de acties lijkt de stijgende lijn ook voort te zetten. Hoewel de aanpak eigenlijk vrij eenvoudig lijkt, had ik de aanpak nooit kunnen verzinnen. De huisarts ook niet en dat betekent een duidelijke pluim voor het uitzoekwerk en de begeleiding van de begeleider van Condite.