Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw B.

In april 2017 heb ik samen met mijn jongste dochter een aanrijding gehad. Een staart botsing zoals ze dat noemen. Ik stond stil en er reed een voertuig achterop ons met 60km.

Ik heb hierdoor een whiplash over gehouden en mijn dochter had eerst ook nek klachten, maar gelukkig geen whiplash.

Via mijn schade expert kwam ik terecht bij Condite. In december 2017 had ik mijn eerste gesprek met de begeleider van Condite. Ik stond er neutraal tegenover en dacht ik ga ervoor en zal wel zien hoe en wat.

Na bijna 5 maanden een revalidatie traject gevolgd te hebben, in het begin om de 2 weken en later om de 3 weken. Ik had meteen een goed contact met de begeleider en we voelden elkaar goed aan.

Ik heb heel veel geleerd van deze gesprekken en heb het als een zeer prettig en leerzaam traject ervaren. Nu moet ik de rest zelf gaan doen. Mijn pijn is niet echt minder, ik heb nu 2 x per week fysio onder begeleiding. Soms is dat nog erg zwaar voor mij en aangezien ik niet zo een geduldig persoon ben, heb ik daar soms nog veel moeite mee, dat ik makkelijke dingen nog niet kan zoals vroeger. Ik leerde van de begeleider step by step en daar denk ik dagelijks aan. Ik heb de laatste tijd nogal veel meegemaakt en ik kon daar moeilijk mee omgaan en was zeer gestressed. Ik voel dat ik daar nu veel beter mee om kan gaan. Ook ben ik niet altijd assertief, maar ook hiermee heeft de begeleider mij veel dingen geleerd. In de tussentijd heb ik ook zelf een nieuwe baan gevonden en dat doet mij ook goed.

Ik kan iedereen Condite aanbevelen om weer op de goede weg te komen. Ik ben bang dat ik verder met mijn whiplash klachten zal moeten leren leven.