Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw D.P.

Vanwege de gevolgen van de (behandeling van ) borstkanker en de daarbij behorende medicatie, is mijn concentratievermogen en met name korte termijn geheugen erg achteruit gegaan. Zodanig, dat ik op een punt was beland dat ik mij afvroeg of ik mijn werk als advocaat nog wel kon blijven voortzetten. De werkgeheugentraining van Condite en de begeleiding bij dat traject heeft echter voor een omwenteling in dat proces gezorgd en had op geen beter moment kunnen komen. Door de training heeft mijn werkgeheugen een ongelooflijke ‘boost’ gekregen, waardoor ik steeds meer richting mijn ‘oude niveau’ kan presteren. Ook lekt minder energie weg naar ergernissen over vergissingen en blinde vlekken.

Verwacht geen wondermiddel. Ik zie het meer als een proces van het trainen van een inactieve spier. En als je eenmaal in dat proces zit, lijkt het of die spier het op een gegeven moment steeds beter zelf weer aankan (en je daarin weer het vertrouwen krijgt). Het succes van de training zat voor mij in de combinatie van de werkgeheugentraining en het positieve effect dat het heeft als je dagelijks ziet dat het geheugen verbetert, met de professionele begeleiding in het hervattingstraject. Hoewel misschien veel dingen daarin voor de hand lijken te liggen is het erg fijn dat iemand met je meekijkt en bespreekt waar er winst valt te behalen.

Na drie maanden ben ik er van overtuigd dat ik mijn werk weer op een behoorlijk niveau kan doen. Nou de vermoeidheidsklachten nog…Maar ook daarin ben ik door Condite wat meer gerustgesteld dat ook dat op termijn zal gaan verbeteren.