Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw H.G.

Pas afgestudeerd en dan aan het werk: dat verliep bij mij niet zo soepel als gehoopt. Een RSI klacht die zich in mijn elleboog had geconcentreerd verergerde tijdens mijn eerste baan, zodanig dat ik mijn werk een aantal maanden heb moeten neerleggen na veel vallen en opstaan.

Na lang geworsteld te hebben met mijn klacht en vele therapieën te hebben geprobeerd, kwam ik bij Condite terecht. Hier heb ik onder goede persoonlijke begeleiding mijn ‘angst’ om mijn pijnlijke arm te gebruiken overwonnen en ben ik het wanhopige beeld over mijn werktoekomst kwijtgeraakt. Ik ging flink aan de slag bij een sportschool om de belastbaarheid van mijn arm op te bouwen en had regelmatig begeleidingsgesprekken bij Condite.

Na enkele maanden kreeg ik een aanbod om bij de Voedsel en Landbouw Organisatie van de Verenigde Naties in Rome een tijdelijke functie te vervullen. Na veel twijfel heb ik, mede dankzij het vertrouwen dat ik bij Condite heb gekregen in mezelf, de stap gezet en werk ik inmiddels full-time in deze prachtige stad. Ik heb geleerd met mijn beperkingen om te gaan en daar rekening mee te houden in mijn werk. Na kantooruren bevind ik me tussen Italiaanse krachtpatsers, op een sportschool waar ik aan mijn armkracht werk.

Ik red mij aardig, maar de RSI klacht in mijn elleboog is niet geheel verdwenen. Het blijft een zwakke plek en het evenwicht is wankel. Echter, dankzij de begeleiding van Condite heb ik hiermee leren omgaan, heb ik geleerd wat ik wel en niet kan, zodanig dat ik weer hoop heb voor mijn toekomst. Ik heb weer positieve energie, want ook ik kan weer werken: het voelt onvoorstelbaar goed!