Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw R.S.

Na 1,5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te zijn, kwam daar Condite! Het intakegesprek voelde bijna als thuiskomen. De vragen waren zeer gericht, het was duidelijk dat men wist waar het over ging. Voor mij een verademing… na steeds maar gehoord te hebben dat ik niet genoeg mijn best deed.

Tot op de dag van vandaag is de lijn nog steeds stijgend terwijl ik danig op de proef ben gesteld. Het traject is pittig en vraagt veel doorzettingsvermogen maar … het is het dubbel en dwars waard geweest! Ik ben stabieler, kan veel beter met mijn pijn omgaan en durf zelfs af en toe gewoon te genieten, dit had ik vier maanden geleden niet durven dromen! Weer het bewijs dat deze dus wel degelijk uit kunnen komen!

Laat ik duidelijk zijn… je moet het zelf willen en vooral zelf doen, maar de beloning is daarna groot! Mijn dank is groot dat Condite op mijn pad is gekomen en ik hierdoor weer een beetje mijzelf geworden ben! Dank je Condite …. voor alles!