Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw S.

Na een periode van veel stress en verschillende verschrikkelijke gebeurtenissen in de directe familie, lukte me het niet meer om fatsoenlijk te functioneren. Ik zocht hulp maar deze bleek helaas niet de juiste voor mijn klachten. Ik werd in contact gebracht met een psycholoog van Condite. De eerste afspraak was snel gemaakt en tijdens deze eerste afspraak voelde ik me gelijk op de juiste plek. Ik leerde mezelf kennen en accepteren, ook leerde ik hoe ik het beste om kan gaan met mijn werk en andere verplichtingen. Ook had ik af en toe een terugval waarin ik ook op die momenten perfecte hulp kreeg. In principe was mijn psycholoog altijd bereikbaar. Een erg prettig gevoel!!

Op dit moment kijk ik met een goed gevoel naar de toekomst, natuurlijk zal ik voorlopig nog erg alert zijn en zal ik mijn ups en downs blijven houden. Maar dankzij de goede hulp weet ik hoe ik deze aan moet pakken en ben ik er niet meer bang voor!!!