Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Dorien Hagens

Mijn functie is: neuropsycholoog NIP, tinnitusspecialist, EMDR therapeut en Cogmed Coach.

En ik ben gespecialiseerd in: Niet aangeboren hersenletsel, aanhoudende lichamelijke en psychische klachten na ziekte of ongeval, pijn en vermoeidheid, re-integratie.

Volg mij

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door het gedrag en de emoties van mensen. Waarom moet ik huilen bij het zien van een zielige film, maar mijn vriend niet? Waarom vind ik het heerlijk om er in de zomer op de motor op uit te trekken, terwijl mijn zus niet eens achterop durft? Ik praat soms de oren van iemands hoofd en op andere momenten weet ik niets te zeggen. Ik moet mezelf soms naar de sportschool slepen, maar ik ben achteraf toch altijd voldaan. Ik geniet van sociale uitjes, maar ook van een avondje op de bank. Ik kijk graag een film, maar ben in mijn nopjes met een goed boek. Ik luister naar radio 10, maar soms ook niet. Ik hou van chocola, maar ook van heel veel andere dingen.

Het mooiste compliment dat ik kreeg van een cliënt: “Het verschil in leeftijd waar ik in het begin wat tegenop zag, heb ik tijdens de begeleiding niks meer van gemerkt. Je voelt goed aan wat ik nodig heb en geeft de juiste adviezen om verder te komen”. Ik verdiep me graag in mensen en wil mezelf blijven ontwikkelen. Nieuwsgierig en leergierig. Dat ben ik.

Het leukste wat er is? Dat ik mensen zie opfleuren tijdens een traject. Dat ze zelfvertrouwen krijgen, weer betekenisvol bezig zijn en beter in hun vel zitten. En dat geeft mij dan weer energie. Om er alles uit te halen wat er in zit. En soms nog een beetje meer.