Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Jurrie Eijhuisen

Mijn functie is: psycholoog NIP, Cogmed coach, EMDR therapeut, tinnitusspecialist en fysiotherapeut.

En ik ben gespecialiseerd in: stressgerelateerde klachten, langdurige lichamelijke klachten en medisch onverklaarde lichamelijke klachten.

Volg mij

Heel veel ballen in de lucht houden, dat kan ik. Soms valt er één, of twee, of drie?! Kan ik ze wel in de lucht houden?! Dat moet ik toch kunnen?! Een psycholoog is ook maar een mens, ik hoor het mezelf denken. Toch lukt me om voor het grootste deel om balans te houden, in werk, privé en sociaal. Veel tijd en energie in mijn werk steken doe ik graag, het levert me nog meer op. Een cliënt weer op de rails zetten, weer in balans, dat kan ik en doe ik graag. Daarbij is het stellen van een doel wel belangrijk. Als je niet weet waar je naartoe op vakantie gaat, hoe weet je dan wat je moet inpakken? Het doel is niet altijd makkelijk te bereiken, dat vergt doorzetting, creativiteit en vertrouwen. Soms schiet je van de rails af. Niet erg. Dat gebeurt mij ook. Samen door.

Om zelf op de rails te blijven doe ik aan mountainbiken. Mijn manier om alles even achter me te laten. In een gezin met twee jonge kinderen niet alleen fijn, maar in mijn ogen ook erg nodig. Na mijn werk kom ik thuis en ben ik weer papa. Heerlijk.