Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Maaike Rellage-van Kleffens

Mijn functie is: psycholoog, bewegingswetenschapper, EMDR-therapeut, Cogmed coach, tinnitusspecialist, trainer.

En ik ben gespecialiseerd in: Angst- en stemmingsstoornissen, langdurige lichamelijke en psychische klachten, herstel na ziekte of ongeval, chronische pijn.

Volg mij

Ik ben bij Condite gekomen door mijn passie en virus: natuur, buiten wonen, paardrijden….en nam samen met mijn man en dieren de stap om vanuit Amsterdam te verhuizen naar het prachtige Drenthe.

Mijn werkervaring bij een arbodienst, mede het ondernemersbloed met een eigen praktijk en freelance opdrachten bij GGZ en revalidatie geven mij een gedegen basis om in te zetten bij de begeleiding. Wat kan je verwachten? Duidelijkheid, oplossings- en doelgerichte stappen, een scheutje humor en in mogelijkheden denken en vooral doen.

Mijn motto’s: 'Verandering begint bij bewustwording' en ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’. Die laatste heb ik gejat, net zoals Cruijff.