Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Maaike Rellage-van Kleffens

Mijn functie is: psycholoog, bewegingswetenschapper, EMDR-therapeut, Cogmed coach, tinnitusspecialist, trainer.

En ik ben gespecialiseerd in: Angst- en stemmingsstoornissen, langdurige lichamelijke en psychische klachten, herstel na ziekte of ongeval, chronische pijn.

Volg mij

Wat mij enorm aanspreekt bij Condite is het gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de praktijk. Dit sluit goed aan bij mijn achtergrond als psycholoog en bewegingswetenschapper en bouwt verder op mijn werkervaring bij een arbodienst, GGZ, een eigen coaching praktijk en een revalidatiecentrum.

Naast het begeleiden van cliënten geef ik trainingen aan professionals. Wat kan je verwachten tijdens de trainingen? Heldere en praktische inzichten die je de volgende dag al gaat toepassen in je werk. Tijdens de begeleiding geef ik tevens duidelijkheid: oplossings- en doelgerichte stappen, denken in mogelijkheden en vooral zelf doen. Dit alles met een scheutje humor.

Naast mijn werk, onze tuin en dieren, rijd ik dressuur tussen de (sub)topsporters. Om dit zo goed mogelijk te combineren, zijn mijn man en ik met onze dieren verhuisd vanuit Amsterdam naar het prachtige Drenthe. Wij genieten hier van de natuur, de boerenlandschappen en de ruimte.

Mijn motto’s: 'Verandering begint bij bewustwording' en ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’. Die laatste heb ik gejat, net zoals Cruijff.