Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Matthijs Slieker

Mijn functie is: neuropsycholoog NIP, Cogmed coach, tinnitusspecialist en EMDR-therapeut.

En ik ben gespecialiseerd in: psychische- en cognitieve klachten, niet aangeboren hersenletsel, aanhoudende lichamelijke en psychische klachten na ziekte of ongeval, pijn en vermoeidheid, re-integratie.

Volg mij

Twee kinderen in zee; een tweeling. Een golf spoelt ze omver, waarna het ene kind juichend verder de zee in rent en het andere huilend terug naar zijn moeder. Twee, bijna identieke, kinderen uit hetzelfde gezin met dezelfde opvoeding en toch zo’n groot verschil in reactie. Wat maakt het verschil? Deze vraag fascineert mij mateloos. Wat bepaalt de reactie van een persoon op gebeurtenissen in zijn omgeving? En veel belangrijker nog: hoe kan deze reactie worden beïnvloed?

Dit is voor mij de reden geweest om het brein te bestuderen en mensen met cognitieve- en gedragsmatige problemen te begeleiden. Hierbij stel ik mij luisterend op en vraag ik door. Ik zoek naar verbanden en leg verbinding. Graag ga ik een samenwerkingsrelatie met jou aan, waarin jij als ervaringsdeskundige en ik als neuropsycholoog samenwerken aan jouw herstel.