Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Jan D. Verhoeven

Mijn functie is: eigenaar en directeur Condite, psycholoog NIP, Cogmed coach, tinnitusspecialist, fysiotherapeut, manueel therapeut en trainer.

En ik ben gespecialiseerd in: whiplash gerelateerde klachten, langdurige lichamelijke klachten en stressgerelateerde problematiek.

Volg mij

In 2000 heb ik Condite opgestart. Inmiddels ruim veertig jaar ervaring in de zorgverlening en re-integratie. Mijn gedrevenheid om samen naar oplossingen te zoeken is onverminderd. Naast het werken als fysiotherapeut ben ik opgeleid tot manueel therapeut. Daarna de studie psychologie afgerond.

Het geeft mij nog iedere dag energie om die verschillende invalshoeken bij elkaar te brengen. Ons team van specialisten coachen en stimuleren, cliënten begeleiden, cursussen en presentaties geven, literatuur bijhouden en artikelen schrijven. Allemaal bezigheden die elkaar versterken. Ik ben vooral trots op het prachtige team dat we hebben opgebouwd.

Om dat goed vol te houden blijf het voor mij belangrijk uitdagingen en vernieuwingen aan te gaan, vooral ook in mijn werk. Daarnaast minimaal drie keer per week sporten, tennis en fitness. Anders hou je dat niet vol. Nooit te oud om te leren. Daarom net mijn motorrijbewijs gehaald en ik zie uit naar de ontspannen ritjes.