Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tinnitusbegeleiding cliënt

Tinnitus

Oorsuizen, oftewel tinnitus, kan het leven aardig ontwrichten. Er wordt vaak gezegd: “Tinnitus is niet te behandelen, dus je moet er maar mee leren leven.” Voor overgevoeligheid voor geluid, oftewel hyperacusis, geldt hetzelfde. Deze boodschap maakt de stress en daarmee de klachten vaak erger. Het doel van de begeleiding is, dat u minder last ervan heeft.

De last van tinnitus en hyperacusis verminderen

Bij tinnitus en hyperacusis bestaat het gevaar verstrikt te raken in de vicieuze cirkel van oorsuizen, overgevoeligheid voor geluid, oplopende emotionele- en spanningsklachten, slaapproblemen, concentratie- en geheugenproblemen, ziekteverzuim, enzovoort. De psycholoog/tinnitusspecialist van Condite helpt u deze te doorbreken. Met goede uitleg, praktische adviezen en oefeningen. Slaaptherapie is meestal een belangrijk onderdeel van de begeleiding. Als er concentratie- en geheugenproblemen meespelen, gaat u ook de online Werkgeheugentraining volgen. In de begeleiding pakken we niet de tinnitus aan, maar de negatieve gevolgen er van. De tinnitus is er nog wel, maar u hebt er geen last meer van.

Tinnitusbegeleiding

Tinnitusbegeleiding is onderdeel van de Begeleiding naar werkhervatting of Cognitieve re-integratie en wordt altijd voorafgegaan door een Expertise en advies.

Contact

Neem contact met ons op via (053) 428 11 44 of info@condite.nl.

“Na anderhalve week bemerkte ik al verbetering in die zin dat de periodes dat ik geen last van mijn tinnitus had langer werden.”

- reactie cliënt

Tinnitus uitgelegd

In minder dan 5 minuten krijgt u antwoord op:

  • Wat is tinnitus?
  • Hoe kun je de last ervan verminderen?

Verhalen van cliënten

Veel cliënten hebben hun verhaal op papier gezet. Voor u. Zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen doen. Om het makkelijk te maken, zijn de verhalen te sorteren op klachtenbeeld.