Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature (GZ-)psycholoog (28-36 uur)

Vacature (GZ-)psycholoog

Op dit moment hebben wij vacatures voor (GZ-)psychologen in het werkgebied Apeldoorn-Hengelo. Heb jij interesse, maar woon je in een ander werkgebied? Dan willen wij ook graag kennismaken met jou! Ook als je psycholoog én fysiotherapeut bent.

Wat doen wij?

Wij onderzoeken en begeleiden cliënten met (dreigend) langdurig arbeidsverzuim naar werkhervatting. Hierbij spelen psychische, cognitieve en/of lichamelijke klachten en problemen. In de trajecten zetten we regelmatig de Cogmed Werkgeheugentraining, EMDR en/of Tinnitusbegeleiding in. Onze gedragsmatige aanpak is uniek en grensverleggend. Wij werken in opdracht van inkomens- en schadeverzekeraars, werkgevers en UWV. Daarnaast geven wij veel (incompany)trainingen aan arbeidsdeskundigen, bedrijfs-, verzekeringsartsen en medisch adviseurs.

Wat krijg jij?

Je krijgt een zeer zelfstandige en afwisselende functie in een fijn en gemotiveerd team bij een innovatief en ondernemend bedrijf. Je volgt een uitgebreid inwerkprogramma. Je krijgt alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis te verbreden en te verdiepen. Er is veel ruimte voor intercollegiaal overleg. Jouw uren worden vastgesteld in overleg, minimaal 28 uur per week. Je werkt vanuit huis en bezoekt onze cliënten thuis of op hun werk. Je krijgt veel vrijheid om je uren in te delen. Je begint met een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste baan.

Wie ben jij?

Wij zoeken een leergierige, gedreven en gezellige collega, die zich wil richten op diagnostiek en kortdurende hulpverlening. Iemand die het als een uitdaging ziet om de vaak complexe problematiek van onze cliënten te analyseren en de cliënt in een kort en intensief traject te motiveren tot gedragsverandering. Oftewel, zoals een cliënt onze begeleider zo treffend omschreef: een vriendelijk, behulpzaam, kordaat, empathisch en prettig persoon, met kennis van zaken.

Daarbij beschik je over uitmuntende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Jij bent de verbindende schakel tussen de cliënt, de opdrachtgever en overige betrokken partijen. Het onderhouden van een goede relatie met onze opdrachtgevers is een essentieel onderdeel van je werk.

Is dit de baan die jij zoekt?

Mail je cv naar mmekenkamp@condite.nl of bel ons voor meer informatie: 053-4281144. Vraag naar Marloes Mekenkamp.

Benieuwd wie we zijn?

Met bijna 25 jaar in het werkveld zijn we geen nieuwkomer. Maar, we zitten wel bovenop nieuwe ontwikkelingen. De nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen we naar de praktijk. In onze onderzoeken, begeleidingen én cursussen.