Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat is het verschil tussen jullie begeleiding en een revalidatiecentrum?

In een revalidatiecentrum richt de behandeling zich op het zoveel mogelijk terugdringen van de lichamelijke beperkingen en de gevolgen daarvan. Daarbij wordt ook aandacht geschonken aan zelfverzorging, andere activiteiten en de verwerking van blijvende beperkingen. Een deel van de revalidatie bestaat uit groepsbehandeling.

Onze begeleiding is altijd individueel, op maat en aan huis. Het doel is het werk en het functioneren in privé weer op te pakken. U leert zelf (verder) te werken aan herstel en hoe u het beste uw werk hervat en uitbreidt.