Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wat kan ik tijdens de begeleiding verwachten?

U krijgt een betrokken begeleider die u coacht, motiveert, behandelt en u ook graag wil inspireren. Lees hier hoe de begeleidingstrajecten eruit zien: Begeleiding naar werkhervatting, Cognitieve re-integratie en Werkgeheugentraining.

Voorjaar 2019 waren we in de uitzending van RTL-4, Das goed geregeld. In deze video legt drs. Jan Verhoeven uit wat we doen en mogen we meekijken met een cliënt van drs. Jurrie Eijhuisen.

Verhalen van cliënten

Veel cliënten hebben hun verhaal op papier gezet. Voor u. Zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen doen. Om het makkelijk te maken, zijn de verhalen te sorteren op klachtenbeeld.