Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Zijn jullie wel onafhankelijk van de opdrachtgever?

Ja. Wij worden ingeschakeld door heel veel verschillende opdrachtgevers: arbeidsongeschiktheidsverzekeraars, letselschadeverzekeraars, werkgevers, UWV etc. Ook komt het voor dat de cliënt ons rechtstreeks inschakelt. Wij vinden onafhankelijkheid heel belangrijk, daarom starten wij altijd met een Expertise en advies. Wij willen zelf uw verhaal horen, gedegen onderzoek doen en een analyse van uw situatie maken, wetenschappelijk onderbouwd. Wij gaan altijd voor de win-winsituatie, dus een tevreden cliënt en een tevreden opdrachtgever. Het doel waar we tijdens het begeleidingstraject aan gaan werken, stemmen we met u en de opdrachtgever af.

Verhalen van cliënten

Veel cliënten hebben hun verhaal op papier gezet. Voor u. Zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen doen. Om het makkelijk te maken, zijn de verhalen te sorteren op klachtenbeeld.