Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer P.S.

Een paar jaar geleden had ik last van aanhoudende vermoeidheidsklachten en na medisch onderzoek bleek dat ik het syndroom van Gilbert heb, wat inhoud dat ik van tijd tot tijd last heb van ernstige vermoeidheid. Het plezier in het uitvoeren van mijn werk was sterk gedaald en ik maakte mij ernstig zorgen over mijn verdere werkbare leven. Op advies van mijn huisarts heb ik vorig jaar augustus contact opgenomen met mijn inkomensverzekeraar, die mij heeft doorverwezen naar Condite.

Met een psycholoog/fysiotherapeut van Condite heb ik een aantal gesprekken gehad over hoe ik om moet gaan met mijn fysieke en mentale klachten. Van haar kreeg ik richtlijnen en praktische tools aangereikt – soms als huiswerk oefeningen – hoe ik met mijn ‘handicap’ in mijn dagelijks functioneren om moet gaan. Al gauw merkte ik dat het in deze gesprekken met haar ‘klikte’ en er een soort vertrouwensbasis was om openhartig over mijn gevoelens en zorgen m.b.t. mijn verdere werkbare toekomst te praten. Ik zag in haar meer een ‘personal coach’ dan een therapeute. Aan het einde van de gesprekken zijn we samen tot de conclusie gekomen dat mijn klachten niet alleen door mijn ziekte kwamen, maar dat ook de dagelijkse geestelijke inspanning zijn tol eiste. Een mens is net een elastiek, je kunt er heel lang aan trekken, maar je moet oppassen dat het niet knapt!

Het resultaat van de begeleiding van Condite was dat ik weer plezier heb gekregen in mijn werk en dat mijn vermoeidheidsklachten sterk zijn afgenomen. Condite, bedankt!