Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer R.B.

29 juni 2015 stap ik om 06.00 op mijn motorfiets om naar mijn werk te rijden. Als ik om 11.00 uur in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda wakker wordt heb ik geen idee hoe ik daar ben gekomen. De zuster weten me te vertellen dat ik met 100 km/uur achter op een bus ben gereden, ik heb geen idee. Als ik na 2 maanden weer aan het werk ga, blijkt dit zeer moeizaam te zijn. Ik kan gewoonweg gemaakte afspraken niet onthouden en moet werkelijk alles opschrijven. Daarbij ben ik ontzettend emotioneel geworden. Mijn fysiotherapeute raad me daarop aan om contact op te nemen met Condite. Als ik daar naar toe bel voelt het meteen goed, mijn klachten worden herkend, en er wordt mij verzekerd dat er wat aan te doen is. Er wordt een afspraak gemaakt voor een intake thuis. Ook dit gesprek verloopt zeer plezierig en we maken afspraken voor een geheugentraining. Vijf keer per week, op de momenten dat het mij schikt. In het begin lijkt niets te lukken, maar naar verloop van tijd merk ik dat het steeds beter gaat. Tijdens de training heb ik wekelijks een plezierig contact met mijn therapeute. Na 5 weken training ben ik van een index van 90 gestegen naar 117. Ik heb het gevoel situaties weer beter aan te kunnen en heb substantieel minder concentratie- en geheugenproblemen. Bedankt.

Benieuwd wie we zijn?

Met bijna 25 jaar in het werkveld zijn we geen nieuwkomer. Maar, we zitten wel bovenop nieuwe ontwikkelingen. De nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen we naar de praktijk. In onze onderzoeken, begeleidingen én cursussen.