Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De heer S.

Als gevolg van diverse klachten zoals vermoeidheid, overwerktheid, angstaanvallen en paniekaanvallen ben ik in november 2017 uitgevallen in mijn eigen bedrijf. In samenspraak met mijn contactpersoon van de arbeidsongeschiktheidsverzekering heb ik besloten om met Condite een traject op te starten om te bekijken hoe ik mijn werkzaamheden stukje voor stukje kon gaan oppakken. Dit hield ook in om mijn opgebouwde problemen uit het verleden aan te gaan pakken in plaats van weg te lopen.

Naast mijn besprekingen met een psycholoog over persoonlijke problemen heb ik met de therapeut van Condite ook diverse gesprekken gevoerd over ‘hoe ik in elkaar steek’ en hoe ik met een beetje minder perfectionisme zou moeten leren omgaan. Een van de middelen was de werkgeheugentraining. In eerste instantie had ik steeds het gevoel dat ik getest werd als ik de training aan het doen was en dat ik me moest verbeteren. Na een aantal trainingen merkte ik dat, terwijl mijn concentratie enorm baat had bij de training, ik minder stress kreeg van de test. Zelfs fouten maken in de test vond ik iets minder erg.

Aan het einde van mijn traject moet ik concluderen dat ik op een hele persoonlijke, soms diepgaande, manier ben begeleid. De weg is nog lang, maar ik heb wel het gevoel dat ik op de juiste weg ben.