Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw A.B.

Na een half jaar ziek thuis te hebben gezeten, werd ik door mijn uitkeringsverstrekker aangemeld bij Condite. De psycholoog van Condite kwam aan huis. Bij de intake won de psycholoog van Condite ook informatie in bij mijn huisarts en specialist. Hij leerde mij allereerst anders aan te kijken tegen mijn ziekte. De rust die ik nam bij mijn klachten, maakte mij niet beter, maar zorgde er juist voor dat ik meer klachten kreeg. En wat ik niet meer had verwacht bleek toch mogelijk: het lukte me om weer geleidelijk mijn dagen op te bouwen. Hierdoor werd mijn conditie steeds iets beter. Dit zorgde ervoor dat mijn stemming ook beter werd en al snel kon ik voorzichtig beginnen met werk. De psycholoog van Condite was hier nauw bij betrokken, hij pepte mij op als ik eens een terugval had. Ook had hij regelmatig contact met mijn uitkeringsinstantie, hij hield hen op de hoogte van mijn vorderingen.

Uiteindelijk ben ik nu weer volledig aan het werk. Mocht ik het nodig vinden, dan kan ik de psycholoog nog voor een gesprek bellen. Dat is een veilig gevoel voor als ik eens een terugval heb.