Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw E.P.

Ruim 2 jaar geleden was ik op weg naar een voorstelling die ik ging spelen. Ik stond stil voor een stoplicht toen er iemand achterop mijn auto klapte. Het was een harde tik maar ik dacht vooral, gelukkig, daar ben ik goed van afgekomen. Wat daarna volgde was een periode waarin ik in verbijstering ervaarde hoe ik zowel fysiek als mentaal steeds slechter werd. De lichte hersenschudding bleek uiteindelijk NAH te zijn.

Ik heb inmiddels een heel pad bewandeld met verschillende behandelaars en de meeste hebben me iets opgeleverd. Uiteindelijk kwam ik via een arbeidsdeskundige terecht bij Condite. Mijn begeleider nam mij onder haar hoede. Naast een gedegen cognitieve training die ik pittig vond, maar waarna er een aantoonbare verbetering was, waren het vooral ook de gesprekken die mij inzichten gaven maar ook nieuwe uitzichten. Door haar interventie lukte het mij mezelf de vragen te stellen die ik moest beantwoorden om volgende stappen te kunnen nemen.

Inmiddels heb ik die eerste stappen als acteur weer gezet en het lukt, ik heb nieuwe keuze's moeten maken want er zijn beperkingen, maar ik neem weer deel aan de maatschappij, ik heb weer mogelijkheden, veel meer dan beperkingen. Ik ben Condite en met name mijn begeleider natuurlijk, enorm dankbaar voor haar support en haar adviezen en ondersteuning.