Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw L.

Na een periode van twijfel en onzekerheid over mijn klachten ben ik via mijn arbeidsdeskundige terecht gekomen bij Condite. Van te voren vond ik dat best spannend, omdat het hele proces rondom het letsel al best veel impact had gehad en ik totaal niet wist wat ik kon verwachten en met welke partij en welke personen ik nu ‘weer’ in aanraking zou komen. Na een intakegesprek zijn we de werkgeheugentraining opgestart en ben ik aan de slag gegaan met de online oefeningen. Dit werd aangevuld met persoonlijke- en telefonische coachingsgesprekken en EMDR-therapie.

De training- en coachingsgesprekken hebben mij zelfvertrouwen en praktische inzichten gegeven waardoor mijn functioneren enorm is verbeterd, zowel in werk- als privé situaties. Hier had ik al eerder hulp bij gehad, maar de training van Condite gaf mij de laatste (flinke) zet in de goede richting. Door de persoonlijke gesprekken en EMDR trainingen kan ik de onzekerheid en frustraties door mijn functioneren achter mij laten. Ik bleef (voor mij) onbewust erg hangen in mijn eigen negativiteit, waardoor ik zelf veel onrust veroorzaakte omdat mijn emoties op zo’n moment de overhand namen. Door de coachingsgesprekken geef ik weer aandacht aan zaken die wél goed gaan (en dat bleken er toch wel heel veel te zijn…). Het zelfvertrouwen en positieve gevoel wat ik daardoor krijg geeft ontzettend veel rust en een boost energie!

Een heel belangrijk aspect van de Condite training vind ik de persoonlijke benadering en betrokkenheid tijdens de gesprekken bij mij thuis. De coaching is vriendelijk, open en eerlijk. Maar als het nodig is ook héél duidelijk. En dat is wel wat je nodig hebt op het moment dat je zelf twijfelt of onzeker bent en je daardoor blijft hangen in je herstel. Het is een kort, maar intensief traject waar door de coach heel goed ingeschat wordt wat je huidige belastbaarheid is en hoe de Condite training daarin past. Daarnaast was er veel flexibiliteit als de invulling van de training niet altijd kon gaan zoals ik dat zelf had ingepland. Mijn coach was altijd bereikbaar voor vragen of feedback, naast het vele contact wat sowieso al onderdeel is van het traject. Dit geeft mij echt het gevoel dat mijn coach mij alle aandacht kon en vooral ook wilde geven.

Ik zou iedereen aanraden de training bij Condite te volgen, als die mogelijkheid er is. Ook als je niet weet wat je ervan kan verwachten en je voor je gevoel eigenlijk maar een beetje meegesleept wordt in de sleur van een herstelproces. Mijn Condite coach heeft mij een ontzettend positieve flow gegeven. De rust en energie die ik daardoor heb gekregen hebben ervoor gezorgd dat ik heel anders in het letselschadeproces ben gaan staan en dit draagt heel erg bij aan mijn herstel. Ik kan het een plek geven en durf te zeggen dat ik niet alleen denk dat het goed met mij gaat, maar dat dat ook echt zo is!