Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw M.I.

Na een stressvolle periode kreeg ik, na een oorontsteking, last van tinnitus en werd ik overgevoelig voor geluiden. Ik kreeg problemen met mijn concentratie en had problemen om mijn werk weer op te pakken.

Door de training, begeleiding en gesprekken heb ik goed inzicht gekregen in wat er aan de hand is in mijn lijf en hoofd. De training was best intensief maar goed vol te houden. De tinnitus is niet weg, maar het lukt mij wel deze naar de achtergrond te brengen, zodat ik in het dagelijks leven er veel minder last van heb. Ook de overgevoeligheid voor geluiden is met tips en begeleiding verdwenen. Ik heb mijn drukke werk weer volledig kunnen hervatten. Veel van de tips en oefeningen heb ik in mijn dagelijks leven zonder moeite kunnen integreren, waardoor het voor mij eenvoudig vol te houden is.