Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw M.V.

Na zeer heftige aaneengesloten jaren waarin ik een zus en zwager verloor, bij mijzelf borstkanker was ontdekt, en toen ook nog mijn man is overleden, kwam ik in een zeer diep dal terecht.

Ik kwam in contact met Condite en had vanaf het eerste gesprek een goed gevoel. Het is geen gemakkelijke periode geweest, omdat het eigenlijk een leerproces is, maar zonder deze uitstekende hulp was ik nu niet geweest waar ik nu ben. Ik kreeg opdrachten mee en werd op deze wijze “gedwongen” om over bepaalde dingen na te denken, actie te ondernemen. Bij Condite heeft men mij geleerd om gevoelens te mogen laten zien en toe te laten; hoe met verdriet en/of eenzaamheid om te gaan; niet te streng voor jezelf te zijn; eigenlijk teveel om op te noemen.

Heb sinds een week het herstelproces afgesloten en kan zeggen dat ik me sterker voel en oprecht kan zeggen dat ik mag zijn wie ik ben. Een fijn gevoel is dat mij gezegd is ten alle tijde te mogen bellen als ik een terugval zou krijgen.