Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw W.

Na mijn verkeersongeluk kampte ik met rugklachten, oorsuizen, overgevoeligheid voor geluid en geheugen- en concentratieproblemen. Deze klachten bemoeilijkten mijn studie. Na vele pogingen al gedaan te hebben om mijn problemen op te lossen, ben ik via mijn arbeidsdeskundige in contact genomen met Condite. Ik wist niet meer wat ik kon verwachten, maar bij het eerste gesprek voelde het vertrouwd aan. Ik voelde me gehoord. Op al mijn problemen werd diep ingegaan en samen met mij werd er gekeken welke opties m.b.t. behandeling bij mij pasten. De trainingen voor mijn geheugenproblemen van Cogmed waren pittig, maar zinvol, stap voor stap werd mijn geheugen steeds beter.
Dankzij Condite heb ik weer een stukje van mijn leven terug, dat ik kwijt ben geweest. Ik ben enorm blij dat ik mij heb laten aanmelden bij Condite.