Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Mevrouw Z.

In oktober 2015 heb ik een TIA gehad. Ik had lange tijd weinig energie en de energie die ik had gebruikte ik om mijn werkuren op te bouwen. De bedrijfsarts heeft mij de Werkgeheugentraining aangeraden. In het begin was ik sceptisch over deze training en vroeg me af of deze training echt zou kunnen bijdragen aan mijn energietekort en concentratieproblemen. De training vereist veel doorzettingsvermogen. Ik deed de training 5x in de week. In het begin had ik veel moeite om de concentratie vast te houden. Als je langer bezig bent gaat het steeds makkelijker.

De training en de begeleidende gesprekken met de begeleider van Condite hebben mij zeer geholpen. Ik ben dan ook oprecht blij dat mijn bedrijfsarts deze training heeft aangeraden en ik de training heb mogen volgen. Ik kan een ieder met dezelfde problemen deze training aanraden. Ik voel mij weer de oude en ik heb mijn werk weer op kunnen bouwen zonder dat dit ten koste gaat van mijn sociale leven.