Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

Alexander van Leersum

Mijn functie is: psycholoog, Cogmed coach en tinnitusspecialist.

Volg mij

Van de complexiteit van menselijk gedrag tot de werking van het brein, psychologie heeft mij altijd getrokken. Dit in combinatie met mijn passie om anderen te helpen heeft me ertoe geleid dat ik psycholoog ben geworden bij Condite. Hier krijg ik energie van het luisteren naar iemands verhaal en het samen zoeken naar oplossingen, zodat iemand uiteindelijk komt waar hij of zij wil zijn. Mijn doel als psycholoog is dan ook om iets bij te dragen aan iemands ervaren levenskwaliteit. Hierin focus ik me zowel op psychologische begeleiding als begeleiding bij werkhervatting.

Buiten mijn werk heb ik talloze hobby's, zoals fitnessen, boulderen, zwemmen, muziek maken, concerten bijwonen, lezen, reizen en nog veel meer. Ik zit niet graag stil en ik zoek altijd naar ervaringen die mijn leven verrijken en me helpen groeien als persoon. Wat ik echt belangrijk vind, is genieten van het leven. Die boodschap geef ik dan ook graag aan mijn cliënten mee.