Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Anouk Cox

Mijn functie is: psycholoog, EMDR-therapeut, Cogmed coach en tinnitusspecialist.

En ik ben gespecialiseerd in: Cognitieve klachten, angst- en spanningsklachten en aanhoudende lichamelijke of psychische klachten na ziekte of ongeval..

Volg mij

“Wandelaar, er is geen weg. Al gaande wordt de weg gebaand.”

– Antonio Machado

Wat mij nu zo fascineert? Deze uitspraak! Het leven is en blijft onvoorspelbaar, hoe graag we ook alles onder controle willen houden. Het is soms prachtig en soms juist het tegenovergestelde. Je kunt niet voorspellen wat je overkomt, maar je kunt wel invloed uitoefenen op hoe jij daarop reageert en mee verder gaat.

Bij Condite zit ik helemaal op mijn plek. Een dynamische functie waarin er ruimte is voor een mooie band tussen cliënt en begeleider. Ik mag vanaf de zijlijn meegenieten van de vooruitgang van mijn cliënten.

Genieten doe ik ook in mijn vrije tijd: paardrijden in de natuur, aquarellen in de woonkamer en lekker eten buiten de deur.