Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Kim de Jong

Mijn functie is: psycholoog NIP, Cognitief gedragstherapeut i.o., tinnitusspecialist, EMDR-therapeut en Cogmed coach.

En ik ben gespecialiseerd in: Burn-out gerelateerde klachten, angst- en stemmingsstoornissen, stress en re-integratie.

Volg mij

“Anyone can find the dirt in someone. Be the one that finds the gold.”

‘’Kim, kan ik even mijn hart bij je luchten?’’. Al van jongs af aan kloppen vrienden bij me aan met hun zorgen. Ik denk dat ik vanaf dat moment ook mijn roeping had gevonden. Ik wilde psycholoog worden.

Bij Condite zit ik helemaal op mijn plek: zo vinden wij klachtenafname belangrijk, maar het aanwenden van iemand zijn of haar sterktes net zo. Ik help mensen dan ook graag vanuit de visie van de positieve psychologie. Het is mijn doel de positiviteit te versterken en me niet enkel te richten op een afname van de negatieve emoties. Ik ben vooral bedreven in de behandeling van angst- en stemmingsstoornissen.

In mijn vrije tijd probeer ik – uiteraard – ook mijn eigen positiviteit hoog te houden. Dit doe ik bovenal door nieuwe records te breken in de sportschool, verre reizen te maken en zo nu en dan mijn eigen hart te luchten middels dans.