Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

Marieke Kruse

Mijn functie is: secretaresse.

Volg mij

Ik ben mijn loopbaan begonnen in het basisonderwijs als leraar en ben daarna mijn passie voor mode gaan uitoefenen in een eigen kinderkledingwinkel. Sinds maart 2023 werk ik als secretaresse bij Condite.

Mijn takenpakket is erg divers en afwisselend en dat zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Het inplannen van afspraken en de schriftelijke communicatie richting opdrachtgevers en cliënten is iets waar ik grotendeels voor verantwoordelijk ben. Ik zie het als een mooie uitdaging om alle afspraken te kunnen inplannen naar ieders tevredenheid!

Muziek is een grote hobby van me en ik zing bij een koor. Met winkelen kun je me ook erg blij maken. Verder sport ik fanatiek op de sportschool, maar ben ik ook graag thuis bij mijn gezin. Ik houd van gezelligheid en samenzijn en dit vind ik naast thuis ook op mijn werkplek!