Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Marloes Verhoeven

Mijn functie is: GZ-psycholoog, neuropsycholoog, EMDR-therapeut, tinnitusspecialist en Cogmed coach.

En ik ben gespecialiseerd in: neuropsychologisch onderzoek, traumaverwerking, stemmings- en angstklachten.

Volg mij

Ik vind het belangrijk om te kijken naar jou als persoon. Iedereen is uniek. Ik zie het als een uitdaging om samen op zoek te gaan een begeleidingstraject waar jij je beter door gaat voelen. Wel geloof ik dat voor iedereen een aantal aspecten belangrijk zijn, namelijk je lichamelijk fitter voelen, een juiste balans vinden tussen werk en privé, en energie halen uit activiteiten en ontspanning. In mijn werk maak ik gebruik van positieve psychologie, EMDR, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte psychologie. Daarnaast heb ik in mijn vrije tijd een opleiding tot yogadocent en yogatherapeut gevolgd. Hierdoor heb ik nog meer geleerd dat je je lichaam en geest niet los van elkaar kan zien. In de praktijk ervaar ik dagelijks dat beweging binnen je mogelijkheden de balans in het lichaam en geest herstelt. Dit werkt nog krachtiger dan alleen gesprekstherapie.

Om zelf de balans te bewaren doe ik aan pilates en yoga, ga ik wandelen met onze hond Curry en breng ik veel tijd door met mijn vriend, zoontje Benjamin en vrienden. Of gewoon op de bank een serie kijken, ook daar kan ik heel erg van genieten.