Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Hallo, ik ben

drs. Rianne Erades-van Mourik

Mijn functie is: psycholoog NIP, Cogmed coach.

“It will never get easier, handle hard better”

Ik word enthousiast wanneer mensen hun leven (weer) kunnen inrichten in lijn met waar zij in geloven en waar ze energie van krijgen. Natuurlijk moeten we hierbij soms hobbels overwinnen, balans vinden in alle ballen die we zelf gevangen hebben of ons toegeworpen worden. Maar als het werkt … dan is dat het zeker waard! En als het even niet werkt? Dan kijk ik graag met je mee!

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn partner en drie kinderen, thuis, in een fijn dorp net onder de rook van Eindhoven. Ik hou van bewegen, bourgondisch samenzijn, spelletjes, lezen en de natuur.

Benieuwd wie we zijn?

Met meer dan 20 jaar in het werkveld zijn we geen nieuwkomer. Maar, we zitten wel bovenop nieuwe ontwikkelingen. De nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen we naar de praktijk. In onze onderzoeken, begeleidingen en cursussen.