Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature administratief medewerker cliëntenadministratie

Ben jij erg nauwkeurig en goed in communiceren, zowel mondeling als schriftelijk? Kun jij secuur verslagen verwerken en afspraken inplannen en bevestigen? Lijkt het jou leuk om als administratief medewerker aan de slag te gaan bij een bedrijf dat mensen die verzuimen begeleidt naar werkhervatting?

Vanwege de groei van ons bedrijf is uitbreiding van onze binnendienst nodig, voor 20-28 uur. Onze binnendienst bestaat op dit moment uit een fijn team van vier personen.

Passen deze werkzaamheden bij jou?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle opdrachtgevers en cliënten. Je plant afspraken in met cliënten voor onze psychologen en bevestigt deze richting cliënt en opdrachtgever (voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, bedrijven en UWV). Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken en versturen van offertes en verslagen naar verschillende partijen, met bijbehorende facturen. Ook verwerk je machtigingen richting de huisarts. Je assisteert ruim vijftien psychologen met hun administratieve taken.

Door een uitgebreid inwerkprogramma leer je alles over deze branche. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen, je kennis te verbreden en te verdiepen.

Kortom: een veelzijdige functie waarin jij je niet snel gaat vervelen!

Waar beschik je over?

Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent resultaatgericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ook ben jij een ster in prioriteren. Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding op MBO+/HBO-niveau;
  • bij voorkeur enige jaren ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • goede kennis van Office 365 (Word, Excel, Outlook en Teams);
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat doen wij?

We begeleiden ondernemers en werknemers met psychische, cognitieve en lichamelijke klachten naar werkhervatting. Dit doen we al meer dan 20 jaar. Daarnaast verzorgen wij cursussen en trainingen voor bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen, casemanagers en fysiotherapeuten. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk grote verzekeringsmaatschappijen, werkgevers en UWV.

De naam Condite is afgeleid van het Franse 'conduite': gedrag. Gedrag van mensen is fascinerend en erg bepalend voor het functioneren. Vanuit deze fascinatie is Condite in 2000 ontstaan. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met arbeidsverzuim. Deze ervaring heeft, in combinatie met onze voortdurende verdieping in de wetenschap, geleid tot een unieke aanpak georiënteerd op het gedrag. Wil je meer informatie? Bekijk onze video's via de kennisbank. Ons team bekijk je hier: Over Condite.

Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Condite je een mooie stap? Solliciteer dan meteen! Bel Dagmar voor meer informatie op 053-428 1144 of stuur je cv en motivatie naar dvanessen-westerhof@condite.nl. Graag tot snel!

Secretariaat

Benieuwd wie we zijn?

Met bijna 25 jaar in het werkveld zijn we geen nieuwkomer. Maar, we zitten wel bovenop nieuwe ontwikkelingen. De nieuwste wetenschappelijke inzichten vertalen we naar de praktijk. In onze onderzoeken, begeleidingen én cursussen.