Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vacature secretaresse

Hou jij van klantcontact en ben jij erg nauwkeurig onderlegd? Kun jij secuur verslagen verwerken en afspraken inplannen en bevestigen? Lijkt het jou leuk om als secretaresse aan de slag te gaan bij een bedrijf dat mensen die verzuimen begeleidt naar werkhervatting?

Vanwege de groei van ons bedrijf is uitbreiding van ons secretariaat nodig, voor 16-20 uur. Het secretariaat bestaat op dit moment uit een fijn team van vier personen.

Passen deze werkzaamheden bij jou?

Als secretaresse ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en cliënten. Je plant afspraken in met cliënten voor onze psychologen en bevestigt deze richting cliënt en opdrachtgever (vooral grote verzekeringsmaatschappijen). Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken en vesturen van verslagen naar verschillende partijen, met bijbehorende facturen. Ook verwerk je machtigingen richting de huisarts. Je assisteert zo'n 15 psychologen met hun administratieve taken.

Door een uitgebreid inwerkprogramma leer je alles over deze branche. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen, je kennis te verbreden en te verdiepen.

Kortom: een veelzijdige functie waarin jij je niet snel gaat vervelen!

Waar beschik je over?

Als secretaresse heb je een stevige persoonlijkheid, ben je resultaatgericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ook ben jij een ster in prioriteren. Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding als managementassistent of medisch/directiesecretaresse op MBO+/HBO-niveau;
  • bij voorkeur enige jaren ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • goede kennis van Office 365 (Word, Excel, Outlook en Teams);
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat doen wij?

Condite is afgeleid van het Franse 'conduite': gedrag. Gedrag van mensen is fascinerend en erg bepalend voor het functioneren. Vanuit deze fascinatie is Condite in 2000 ontstaan. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met arbeidsverzuim. Deze ervaring heeft, in combinatie met onze voortdurende verdieping in de wetenschap, geleid tot een unieke aanpak georiënteerd op het gedrag. Cliënten met een combinatie van psychische, cognitieve en lichamelijke klachten begeleiden wij naar werkhervatting. De focus ligt op weer functioneren. Thuis en op het werk. Onze goed geschoolde professionals begeleiden niet alleen zelfstandigen en werknemers, maar ook studenten. Wil je meer informatie? Bekijk onze video's via de kennisbank.

Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Condite je een mooie stap? Solliciteer dan meteen! Bel Dagmar voor meer informatie op 053-428 1144 of stuur je cv en motivatie naar dvanessen-westerhof@condite.nl. Graag tot snel!

Secretariaat