Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoe kan ik beter functioneren ondanks de klachten?

Soms heeft u bij functioneringsproblemen even een time-out nodig. De tijd lost helaas niet alle problemen op. Door langdurige rust kunt u vaak steeds minder. Zo komt het moment na bijvoorbeeld een hartinfarct, een rugoperatie, een behandeling met chemo of een depressie, dat het beter is om de draad weer op te pakken, ondanks dat u nog niet helemaal fit bent. Weer aan de slag gaan is de basis voor herstel van belastbaarheid, waarbij u in het begin even door de zure appel heen moet bijten. Oftewel meer doen gaat vooraf aan meer kunnen. De begeleider van Condite helpt u. U krijgt veel bruikbare informatie, adviezen en opdrachten, toegespitst op úw situatie. Het doel is dat u weer zelfstandig en onafhankelijk functioneert, ondanks uw klachten.

Deel mee in onze kennis

Lees onze artikelen. Altijd iets nieuws. Vaak is de conclusie anders dan je verwacht. Natuurlijk wetenschappelijk onderbouwd. Met waardevolle en praktische tips.