Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Werken jullie multidisciplinair?

Ja. Veel van onze begeleiders zijn (GZ-)psycholoog en fysiotherapeut. Wij schakelen regelmatig een tweede begeleider in tijdens het traject, als de situatie daar om vraagt. Bijvoorbeeld: de cliënt met fysieke klachten blijkt ook geheugen- en concentratieproblemen te hebben. Dan schakelen we direct een psycholoog in.

Cursussen voor arbeidsdeskundigen

Als arbeidsdeskundige kom je vaak cliënten tegen met psychische en cognitieve klachten. Ook als arbeidsdeskundige kun je daarin adviseren. Hoe? Volg onze cursus 'Oplossingsgericht coachen'.