Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Covid-19 maatregelen

In verband met de maatregelen rond het coronavirus volgen wij voor de veiligheid van onze cliënten en die van onszelf de richtlijnen strikt op. Wij hebben diverse maatregelen getroffen, waarbij wij de RIVM-richtlijnen in acht houden. Daarnaast hanteren wij de aanvullende richtlijnen van het NIP voor psychologen en KNGF voor fysiotherapeuten.

Dienstverlening continueren

Ook na de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus blijven wij cliënten onverminderd steunen bij het verbeteren van hun functioneren en het oppakken van hun werkzaamheden. De gesprekken met cliënten vinden indien mogelijk plaats via huisbezoek (met inachtneming van de richtlijnen) of via beeldbellen. Tenzij we andere afspraken hebben gemaakt met de opdrachtgevers. Wij respecteren uiteraard ook de keuze van de cliënt, wanneer deze terughoudend is in het ontvangen van bezoek.

Voorafgaand aan een huisbezoek, verzoeken wij de cliënt contact op te nemen met ons, indien hij of zij een of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoordt.

  1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heeft u het coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Bent u in quarantaine omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?
  6. Bent u de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest?

Coronavirus, Covid-19: hoe pak je de langetermijngevolgen van deze cytokinestorm aan?

Een gecombineerde aanpak zorgt ervoor dat je na het doormaken van deze infectie weer op je oude niveau kunt functioneren.