Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

EMDR

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) is een effectieve behandelmethode om traumatische ervaringen te verwerken. Ook bij tinnitus en chronische pijnklachten heeft EMDR een positief effect.

EMDR draagt bij aan herstel van functioneren

Een adequate traumabehandeling vermindert angsten en vermijdingsgedrag en bevordert een spoedig herstel van functioneren.

Inzet EMDR

We beoordelen tijdens de Expertise en advies of EMDR geïndiceerd is. Tijdens de begeleiding zetten we dan direct EMDR in, zodat de cliënt daar al snel profijt van heeft. Onze EMDR-therapeuten voeren de EMDR uit bij de cliënt thuis.

Geen extra kosten voor EMDR

EMDR is onderdeel van de Begeleiding naar werkhervatting, Cognitieve re-integratie of Activerende coaching op maat (cliënten UWV).

Contact

Neem contact met ons op via (053) 428 11 44 of info@condite.nl.

“Mijn begeleider heeft mij geweldig geholpen door mij na een zeer ernstig auto-ongeluk met EMDR mijn PTSS te laten verminderen tot bijna nul.”

- reactie cliënt

Deel mee in onze kennis

Lees onze artikelen. Altijd iets nieuws. Vaak is de conclusie anders dan je verwacht. Natuurlijk wetenschappelijk onderbouwd. Met waardevolle en praktische tips.