Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

EMDR

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) is een effectieve behandelmethode om traumatische ervaringen te verwerken. Ook bij tinnitus en chronische pijnklachten heeft EMDR een positief effect.

EMDR draagt bij aan herstel van functioneren

Een adequate traumabehandeling vermindert angsten en vermijdingsgedrag en bevordert een spoedig herstel van functioneren.

Inzet EMDR

We beoordelen tijdens de Expertise en advies of EMDR geïndiceerd is. Tijdens de begeleiding zetten we dan direct EMDR in, zodat de cliënt daar al snel profijt van heeft. Onze EMDR-therapeuten voeren de EMDR uit bij de cliënt thuis.

Geen extra kosten voor EMDR

EMDR is onderdeel van de Begeleiding naar werkhervatting, Cognitieve re-integratie.

Contact

Neem contact met ons op via (053) 428 11 44 of info@condite.nl.

“Mijn begeleider heeft mij geweldig geholpen door mij na een zeer ernstig auto-ongeluk met EMDR mijn PTSS te laten verminderen tot bijna nul.”

- reactie cliënt

PTSS, het werkgeheugen en werkhervatting

Bij een vertraagd herstel van een PTSS kan een werkgeheugentraining een goede aanvulling vormen op de combinatie van cognitieve gedragstherapie, medicatie en EMDR, om de klachten blijvend te verminderen.